Over de winkel

De Winkel in Middelburg

De eerste Terre des Hommes winkel is in 1985 gestart door Lia Hector in de kelder onder haar huis op de turfkaai te Middelburg, waar ze nu Galerie T heeft.


In 1993 is dit winkeltje verplaats naar een pandje in de Sint Janstraat, hier werden vooral nieuwe sjaals, sieraden en houten kinderspeelgoed verkocht, echter het pand was zo sterk verouderd dat er een nieuw pand gezocht moest worden.

De winkel in Middelburg

Op 1 mei 2011 opent Terre des Hommes als grootste vestiging van Nederland een nieuwe winkel in de Geerepassage nr. 7 in Middelburg, hier worden net als alle andere vestigingen in Nederland, tweedehands spullen verkocht, vooral kleding en Curiosa, er word dus nieuw en tweedehands gecombineerd. Ook dit pand bleek uiteindelijk te klein en is Terre des Hommes in maart 2017 verhuisd naar Achter de Houttuinen 48 te Middelburg waar we nu nog steeds te vinden zijn.


De winkel is in al die jaren niet alleen uitgegroeid in oppervlakte maar ook ons vrijwilligersbestand groeide, het is nu een volledige kringloop geworden waar spullen verkocht worden van goede kwaliteit, U vindt bij ons onder ander, curiosa, boeken, speelgoed, kleding, schoenen, klein elektrisch en CD/LP en DvD’s

Kom bij ons winkelen

Kom bij ons winkelen

Een bezoek aan onze winkel zal U verrassen, het is zeker geen traditionele kringloopwinkel. Alle spullen zijn netjes gegroepeerd, ze worden op een hele professionele wijze gepresenteerd, elke dag zijn er verrassende nieuwe spullen in onze winkel.
De opbrengst komt helemaal ten goede aan de projecten die wij steunen om Kinder- uitbuiting tegen te gaan.